Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarımız ve öğrencilerimizden oluşan ekip Bir Eylül İlkokulu Özel Gereksinimli Öğrenci Sınıfı Ağız Taraması ve Bilgilendirme Eğitimi gerçekleştirdi. Sınıfta öğrenim gören üç öğrencimize velilerinin bilgisi ve katılımı ile yapılan ağız taramasından veliler oldukça memnun oldu. Fakültemizin Özel gereksinimli hastalarımıza özellikle çocuklarımıza olan hassasiyetlerini vurgulayan Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, hedefimiz Müdürlüğümüzün fiziki şartları kısıtlı olsa da özel gereksinimli vatandaşlarımızın Müdürlüğümüzde her türlü tedavilerini tek başlarına gerçekleştirebileceği bir alan yaratmak, yaptığımız iyileştirmeler ile de bunu da büyük ölçüde gerçekleştirmiş bulunuyoruz ayrıca ağız taraması ve bilgilendirme eğitimleri ve dağıttığımız broşürler ile de hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirmelerimize devam ediyoruz. Taramayı gerçekleştiren ekibimize ve bizleri ağırlayan veli ve Bir Eylül Okulu Müdürlüğüne teşekkür ediyorum dedi.

15 Mayıs 2024