Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kerim AYAR hocamızın Zafer Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Gelenbevi Akademi AR-GE isimli firmasında geliştirdiği "Superior Matrix" adlı ürünün Türk ve Dünya diş hekimlerine tanıtımı IDEX 2024 fuarında 8-11 Mayıs 2024 tarihlerinde hocamız tarafından yapıldı. Hocamızı tebrik eden Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, yeni açılan bir Fakülte olmamıza rağmen akademik ve bilimsel alandaki çalışmalarımızla her yıl fark yaratmaya devam ediyor ve dikkat çekiyoruz, amacımız önce bölge sonra da ülke genelinde söz sahibi bir Fakülte olmak, akademisyenlerimizin gayreti ve çalışma azimleriyle bunu da başaracağımızdan hiç şüphem yok, Kerim hocamıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum dedi.

14 Mayıs 2024