Fakültemiz tarafından düzenlenen Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Uluslararası Dental Travmatoloji Derneği Seçilmiş Başkanı Prof. Dr. Zafer ÇEHRELİ hocamızın "Rejeneratif Endodontide Son 20 yıl Bize Neler Öğretti" başlıklı sunumu ve Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Berk ÇELİKKOL'un "Kanal Tedavisi Alternatifi Vital Pulpa Tedavileri" başlıklı sunumu ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ve akademik personellerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik katılımcılar açısından oldukça verimli geçti. Etkinlikten ve Prof. Dr. Zafer ÇEHRELİ hocamızın katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, Hocamız Diş Hekimliği Mesleğinin duayen hocalarından ve ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden bir bilim insanıdır, etkinliğe katılımı bizleri oldukça memnun etti. Öğrencilerimizin mesleki alanda gelişebilmeleri için elimizden gelen tüm gayret ve desteği sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz, katılım sağlayan herkese ve Zafer hocamıza teşekkür ediyorum dedi.

10 Mayıs 2024