Fakültemiz öğrencileri, Öğr. Görevlisi Merve ALKIŞ ve Öğr. Gör. Ayşegül TÜRKMENOĞLU danışmanlığında Uşak BOZKUŞ Ortaokulu öğrencilerine ağız taraması ve bilgilendirme eğitimi gerçekleştirdi. 5. sınıf öğrencilerine ağız ve diş sağlığının öneminin ve doğru fırçalama tekniklerinin anlatıldığı etkinlikte, tarama sonrası velilere bilgilendirme notları gönderildi. Ağız ve diş sağlığı eğitimlerinin önemini vurgulayan Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, Fakülte olarak Topluma Hizmet ve Topluma Destek faaliyetleri kapsamında her yıl faaliyetlerimizi planlayarak gerçekleştiriyoruz, amacımız Uşak ilinde ulaşabildiğimiz kadar kişiye, özellikle Dezavantajlı gruplara ulaşabilmektir. Öğrencilerimiz ve hocalarımız büyük bir özveri ve gayretle çalışıyor, tüm katılımcılara ve bizleri ağırlayan Bozkuş Ortaokulu Müdürü Gamze ÖZTÜRK ÖZTAŞ hocamıza teşekkür ediyorum dedi.

08 Mayıs 2024