Fakültemiz, Öğrenci Bilimsel Araştırmalar ve Çalışma Topluluğu toplantısı Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR ve Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Cansu Gül KOCA'nın katılımı ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilmesi planlanan Akademik Faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, üyelerin görüş, talep ve önerileri değerlendirildi. Fakültemiz öğrencilerinin akademik faaliyetlere olan heves ve isteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali GÜNGÖR, şanslıyız ki Fakültemiz öğrencileri Sosyal, Kültürel, Sportif Faaliyetlere olduğu gibi Akademik Faaliyetlere de katılım konusunda istekli ve çalışkan. Her yıl bir önceki yıldan daha çok öğrencimiz katılım göstererek bizleri gururlandırıyorlar, inanıyorum ki mezuniyetleri sonrası da akademik faaliyetlerini sürdürerek bizleri her nokta en iyi şekilde temsil edecekler, hepsine çok teşekkür ediyorum dedi.

05 Nisan 2024