Türk Pedodonti Derneği ve Uluslararası Pediatrik Diş Hekimliği Birliğinin İzmir’de birlikte düzenlemiş olduğu kongrede Pedodonti Bölümü Öğretim Elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Sibel EZBERCİ ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YİĞİT kongreye sözlü sunumlarıyla katıldı.

Yerli ve yabancı birçok katılımcının bulunduğu kongreye  Arş. Görevlilerinden Merve ALKIŞ ve Esra ÖZGÖÇMEN’de Poster sunumlarıyla katıldı. Oldukça başarılı geçen ve karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı etkinlik öğretim elemanlarımız ve katılımcılar açısından oldukça verimli geçti.

Kongrenin Pedodonti Anabilim Dalı açısından kendilerine katkılarını anlatan Dr. Öğr. Üyesi Sibel EZBERCİ, ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip etmekten ve dahil olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

13 Kasım 2018