22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Kapsamında Üniversitemiz Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü ile Uşak Diş Hekimleri Odası 22 Kasım 2017 tarihinde ortaklaşa Bilimsel Toplantı gerçekleştirilmiştir.

Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilgin ERDEM günün anısına  Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Celal ARTUNÇ ' a plaket takdim etmiştir.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Umut YİĞİT ''Diş Hekimliğinde Botoks Kullanımı '' isimli sunumunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Bengisu YILDIRIM  '' İmplant Üstü Protezlerde Ölçü Yöntemleri'' isimli sunumunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Gamze PAKEN  ''Tam Dişsiz Ağızda İmplant Üzeri Rehibilitasyon Planlamaları '' isimli sunumunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

08 Aralık 2017