Yatay Geçiş için farklı Yükseköğretim kurumlarına belge göndermek üzere “Öğrenci Belgesi” “Transkript” “Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge”  “Yatay Geçiş Durum Belgesi” ve “Ders İçerikleri” talep eden öğrencilerimiz talep ettiği belgeleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan şahsen başvuru yaparak temin edebileceklerdir.

Ayrıca;

1.  Öğrenci Belgesi ve Transkript Belgeleri e-devletten alınabilmektedir. Bu belgeler bütün kurumlar tarafından kabul görmektedir.

2. Ders İçeriklerine ise Fakültelerin web sayfalarından veya Üniversitemiz Bologna sayfasından ulaşabilmektedirler. Bologna sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

3.  Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge ve Yatay Geçiş Durum Belgelerini ise şahsen Kurumumuza geldikleri takdirde elden teslim alabilecektirler.

Mail yoluyla “Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge” “Yatay Geçiş Durum Belgelerini” talep eden öğrencilerimiz ise; Kişisel Verilerin Korunması Kanununa göre talepleri dikkate alınmayacaktır.

Belge talep eden ve şehir dışında olan öğrencilerimiz ise vekil aracılığı (noter tasdikli vekâlet) ile başvuruda bulunmaları halinde ilgili belgeleri alabileceklerdir.

24 Temmuz 2022